Поредният случай на изневяра в света на шоубизнеса показа разтърси света отново. Тoзи път

...
Поредният случай на изневяра в света на шоубизнеса показа разтърси света отново. Тoзи път
Коментари Харесай

Поредният случай на изневяра в света на шоубизнеса показа разтърси света

Поредният случай на изневяра в света на шоубизнеса сподели раздруса света още веднъж. Тoзи път приказваме за известния реализатор Адам Ливайн, за който стана ясно, че е изневерил на жена си Беати Принслу с модел от Instagram. Специфичното в тази обстановка е, че не просто е поддържал спекулация с друга жена, само че го е направил, до момента в който брачната половинка му е била бременна.

Тази обстановка ни напомня на скорошната изневяра на Тристан Томпсън, до момента в който чакаше дете от Клои Кардашян, въпреки и от сурогатна майка. Оказва се, че това не са единични случаи. Изневярата по време на бременност, от страна на мъжа, е по-често срещана, отколкото можете да си визиите. Това се случва, както на звезди, по този начин и на елементарните фамилии.

 Поредният случай на невярност в света на шоубизнеса сподели раздруса света pixabay.

Бременността може да докара до по-голяма фамилиарност, само че също по този начин може да провокира много неприятни промени в една връзка. Трудно е да се реши за какво мъжете го вършат, защото тази тематика към момента се смята за табу.

Може би е изненадващо, само че посягането към друга жена не е безусловно обвързвано със самата потребност от секс. Специалисти настояват, че изневярата може да произтича от прочувствена потребност, като предпочитание на мъжа да бъде обгрижван или просто да се почувства значим или специфичен. Като се имат поради всички промени, които настъпват по време на бременност, такива потребности постоянно остават незадоволени. В този интервал дамите са по-склонни да отхвърлят секс и по медицински аргументи. Много мъже се опасяват, че обстановката ще се утежни още повече след раждането на бебето.

Въпреки че изневярата по време на бременност може да е по-често срещана, в сравнение с си мислим, не е наложително да търсите признаци на невярност.

Специалистите съветват бъдещите майки да имат поради провокациите във връзката, които бременността може да сътвори. Много е значимо дамите да знаят, че това е сериозен миг и да бъдат бдителни за необясними отсъствия на мъжа, странни телефонни позвънявания, превозване на повече време  " на работа ", по-малък интерес към секса и по-голямо внимание върху външния му тип.

Трябва да сте наясно, че хормоните въздействат на вашите мисли и страсти. Вместо да вършиме прибързани изводи сами, посъветвайте се с приближен човек отвън фамилията. Ако несъмнено държание наподобява съмнително, задавайте въпроси, вместо да обвинявате, когато засягате тематиката.

 Поредният случай на невярност в света на шоубизнеса сподели раздруса света стоп кадър, Россия24

Въпреки провокациите, които бременността носи в една връзка, изневярата не е неизбежна. Едно нещо, което можете да извършите, е да седнете с колегата си допустимо най-рано по време на бременността, с цел да обсъдите проектите ви, в случай че половият ви интерес спадне. Все отново сексът не се лимитира единствено с навлизане, тъй че можете да разгледате разнообразни разновидности.

Насърчете го, като му кажете, че ще бъде страховит татко. И го накарайте да взе участие в бременността, като се фокусирате върху неговите положителни страни и умения. Вероятно няма да му се желае да разисква цветовете на детската стая, той може да сглоби детско креватче. Колкото и да е мъчно, дейното попречване или справяне с казуса може да укрепи връзката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР